POLITICA DE LIVRARE

 

Informatii LivrareProdusele comandate se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei, in functie de modalitatea de plata si datele de livrare furnizate de client la efectuarea comenzii.Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 1-10 zile lucratoare de la procesarea comenzii, prin firmele de curierat Fan Courier, Nemo Express, Sameday.

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

  • detalii despre livrarea produselor
  • numarul de identificare al coletului (AWB)
  • numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

Costul de livrare

Costul de livrare este calculat automat de site in functie de greutatea totala a coletului / coletelor.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00 la adresa mentionata in comanda. La cerere, curierul poate face livrari si sambata. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. Odata plasat produsul in responsabilitatea firmei de curierat, sistemdecofrare.ro nu isi asuma eventuale intarzieri ce pot interveni pe parcurs.

Primirea coletului

  • daca in ziua livrarii nu sunteti la adresa pe care ai completat-o in formularul de comanda, curierul va va notifica de doua ori, prin apel telefonic sau prin SMS, in zile diferite. O comanda ramane la curier timp de 7 zile calendaristice, dupa care se face retur catre depozitul sistemdecofrare.ro.
  • in momentul receptionarii coletului, va rugam sa verificati integritatea coletului primit.
  • comanda trebuie sa ajunga in ambalajul original. Daca coletul prezinta urme de deteriorare, este rupt, taiat, desigilat, sau ud, refuzati primirea coletului. Se va intocmi un proces verbal potrivit situatiei. De asemenea, va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede posibil!
  • mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/lipsa unor colete se fac in momentul livrarii, pe AWB, sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.
  • orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.